Hirdetés

Red Dot-díjas Genius egér



|

A formabontó megjelenésű Genius Traveler 525 újgenerációs nyomógombokkal készült.

Hirdetés

A Genius Traveler 525 Laser egér, mint innovatív tervezési megoldás elnyerte a 2008-as Red Dot tervezési díjat (www.red-dot.de). A Red Dotra benevezett termékeket nemzetközi, tervezési szakemberekből álló zsűri értékeli, a tervezésre, a megvalósításra és a minőségre vonatkozó szigorú kritériumok alapján. Ebben az évben 51 országból összesen 3203 terméket vizsgáltak meg, amelyek hivatalos bemutatása június 30-án lesz az esseni operaházban. Ezen kívül a díjazott termékekből kiállítást is rendeznek június 24. és július 27. között a szintén Essenben lévő Red Dot Design múzeumban.

 

traveler525laser_250.jpg
  

 

A Genius Traveler 525 lézeregér (katt ide) nagy érzékenységű kapcsolói révén a korábbinál kényelmesebb fogás mellett is határozott kattintást tesznek lehetővé. A hagyományos gördítőkerék helyébe lépő, új OptoTouch optikai érzékelő segítségével nagyméretű dokumentumokat is gyorsan mozgathatunk a képernyőn mindkét irányban.

A Traveler 525 Laser precíz lézertechnológiája és a megnövelt, maximum 1600 dpi felbontása jobb mozgáskövetést biztosít, a hagyományos optikai egerekhez képest háromszoros felület lefedéssel. Ezen felül a Traveler 525 három új, egyedülálló funkciót is kínál. A Smart IE Search gombot lenyomva tartva kijelölhetjük azokat a szavakat, amelyeket az Internet Explorerben a kereséshez akarunk felhasználni. A Flip 3D gombbal valamennyi megnyitott ablakot hozzáférhetően rendezhetjük el a képernyőn. Az OptoTouch érzékelőn elérhető Turbo scroll-al pedig felgyorsíthatjuk a nagyméretű dokumentumok vagy weboldalak képernyőn való gördítését.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.