Hirdetés

Redundáns ATX tápegységet mutatott be az FSP



|

Valójában két darab, hot-swapolható szerver PSU található a termékben.

Hirdetés

Nincs is annál rosszabb, mint amikor váratlanul megadja magát a számítógép tápegysége. Az FSP ötletes megoldással venné az elejét a fejfájásnak: az új Twins Series termékei első blikkre sima ATX PSU-knak tűnnek, ám valójában két darab szimultán üzemelő, 1U szerverekbe szánt tápegység található bennük.


Hirdetés


A tápegységek hot-swap rendszerben cserélhetőek, így az egyik PSU meghibásodása esetén nem kell lekapcsolni a számítógépet a szereléskor, a másik tápegységnek köszönhetően zavartalanul üzemelhet tovább. A meghibásodott tápot áramtalanítani kell, majd simán kihúzható a helyéről. Ezután betehető a helyére egy másik tápegység.



Az otthoni szerverekhez, továbbá nagy rendelkezésre állási idejű munkaállomásokhoz javasolt FSP Twins Series tápegységek USB csatlakozóval is rendelkeznek, a mellékelt alkalmazással a felhasználók valós időben figyelhetik a különféle statisztikai adataikat. A termék megjelenési idejéről és várható áráról nincs információ, csupán annyi biztos, hogy az FSP mindenképp árul majd 500W teljesítményű 80 Gold Plus tápokkal gyárilag szerelt Twins Series modellt.



(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.