Hirdetés

Redundáns tápegységgel újított az FSP



|

500 és 700 wattos modellekkel újította meg az FSP a Twins tápszériáját.

Hirdetés

Az FSP egy 500 és egy 700 wattos tápegységgel bővítette a Twins tápszériáját. Ezeknek a különlegessége, hogy redundáns kialakításúak, és a legtöbb ATX-es torony jellegű számítógépházba beférnek. 

Hirdetés

A gyártó a fogyasztóknak szánja a modelleket, ideálisak lehetnek otthoni mail- vagy webszerver használatához, komolyabb költségek nélkül. 

A Twins széria két független modulból áll, külön adapterekkel. Normál körülmények között megosztják a terheket és maximalizálják a hatékonyságot, ha azonban az egyik tönkremegy, a második automatikusan átvesz minden feladatot. A hibás modul így működés közben lesz cserélhető, leállás nélkül. 

A Twins szériához nincs szükség különleges foglalatra, bármilyen ATX-es házba beszerelhetőek. 

A 80 Plus Gold minősítéssel működő tápegységek 90 százalékos hatásfokot is el tudnak érni, így a működtetési költség alaposan csökkenthető. Az eszköz várható élettartama 100 000 üzemóra, mindezt 5 év garancia egészíti ki. 

Ha gond van, LED-es jelzés figyelmezteti a tulajdonost. Az 500 és a 700 wattos modellek vételára 399 és 499 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.