Hirdetés

Régi alaplapok festővászonként



|

Azt hihetnénk, hogy a funkciójukat vesztett alaplapokra már csak a megsemmisítés vár, pedig nem.

Hirdetés

Az Arizonában élő Joe Dragt régi alaplapokat használ vászonként a festményeihez. Maga az ötlet onnan jött neki, hogy egyszer kereken 30 darab PC-t kellett elszállítania egy újrahasznosító üzembe és ezek közül hazavitt egyet, melyet azonnal fel is használt a művészetéhez. Feltételezhetjük, hogy ezek a régi alaplapok így jártak a legjobban, hiszen a festmények megmaradnak az utókornak.

 

Joe a kollekciót egyszerűen csak "Festett Áramkör Sorozat"-nak nevezte el, így a képekkel ellentétben a névadást nem cifrázta. De nem ő az egyetlen, aki művészi elképzeléseit váltja valóra régi alaplapokkal, mert mások szintén képet készítenek belőlük, de úgy, hogy több darabból alkotnak egy nagyot.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.