Hirdetés

Relatíve kedvező árú 4K-s monitor a Samsungtól



|

Az USA-ban 700 dolláros áron kerül piacra a 28 colos megjelenítő.

Hirdetés

Az Ultra HD felbontású televíziók és monitorok előreláthatóan egy-két évig ugyan még nem lesznek kompatibilisek az átlagos fogyasztók pénztárcáival, azonban a legolcsóbb modellek ára körülbelül egy év alatt néhány ezer dollárról ezer alá ment, amely feltétlenül gyors és pozitív fejleménynek mondható.
 

Hirdetés


A Samsung egyesült államokbeli kirendeltségének tájékoztatása szerint az elkövetkező hetekben remek ár-érték arányú monitort dobnak piacra a 4K-s felbontásra éhező helyi vásárlóknak: az UD590 típusjelzésű modell ajánlott fogyasztói ára 700 dollár, avagy átszámítva nagyjából 156 ezer forint. A termék hazánkban is kapható lesz, a forgalmazásának kezdete és ára egyelőre nem ismert.


Ugyan a Samsung UD590-be TN kijelző került, ám a 28 colos és 3840×2160 pixeles panel 10 bites színmélységű (papíron 1 milliárd árnyalatot képes megjeleníteni), 60 hertzen pedig csak 1 milliszekundum a GtG válaszideje. A monitorra két HDMI és egy DisplayPort csatlakozó került, de natív felbontásban a termék csak az utóbbival üzemeltethető 60 hertzes képfrissítési sebességgel.


(Forrás: ExtremeTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.