Hirdetés

Remekel a Huawei



|

40 százalékkal emelkedtek a cég árbevételei, 2016-ban ez összesen 75 milliárd dollárt jelenthet.

Hirdetés

A Huawei az okostelefon-gyártásban és a telekomvilágban is óriásnak számít, méghozzá napról napra nagyobbnak. 

Hirdetés

A vállalat eladásokból származó árbevétele az idei év első felében 40 százalékkal emelkedett. Ez a tavaly ilyenkor elért eredményhez mérten 10 százalékos javulást jelent. 

Az elmúlt hat hónapban a Huawei 36,8 milliárd amerikai dolláros árbevételt szerzett. A lendületet nem csökkentenék, így 2016-ra összesen 75 milliárd dolláros bevételt célzott meg a cég. 

Bár részletekbe nem bocsátkozott a vállalat, azt hozzátette, hogy 2016-ot pénzügyileg pozitívan tervezik lezárni, köszönhetően a jelenleg is zajló tevékenységeknek. 

Sabrina Meng, a Huawei pénzügyi igazgatója azt is elmondta, hogy a biztos növekedést három üzleti csoportban is sikerült elérni (a fogyasztói, az eszközökért felelős és az üzleti divízióban), így kiegyensúlyozott globális jelenlét jellemzi a vállalatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.