Hirdetés

Remekelt 2015-ben a Huawei



|

35 százalékot emelkedett a gyártó árbevétele tavaly.

Hirdetés

Sokan még mindig úgy gondolnak a Huaweire, mint olcsó készülékek gyártójára, amely főként Kínában működik. Ez viszont már rég nem igaz, ráadásul a márka 2015-ben a Nexus 6P-vel bizonyította, hogy a csúcskategóriában is megállja a helyét. 

Hirdetés

Emellett Európában szépen teljesít a Honor sorozat is, valamint a kínai piacon is népszerű a márka. A Huawei ezen felül a világ hálózati infrastruktúráját is nagyban formálja, építi. 

Mindezeknek köszönhetően a Huawei árbevétele tavaly 35,3 százalékot emelkedett

A gyártó a nyereséget tekintve is tudott javítani, és nagyszerű 2016-os évet vár. Sokat fektetnek majd termékfejlesztésbe, de még többet a marketingbe. 

2016-ban Európa és Észak-Amerika is a figyelem középpontjába kerül a gyártónál, azonban a Huawei Watch és a Nexus 6P jó szereplése után joggal bízhatnak a sikerben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.