Hirdetés

Remekelt tavaly a Kingston a RAM-piacon



|

Bár a memóriapiac nagyon gyengén zárt 2011-ben, a Kingston jól szerepelt.

Hirdetés

Hosszú ideje hallani, hogy nagy gondban van a memóriapiac, és, hogy IT-területen a legjobb befektetés a memóriavásárlás, a meglehetősen alacsony árak miatt. Ilyen körülmények között azt hihetnénk, hogy a piac összes szereplője megszenvedte az elmúlt hosszú hónapokat. A Digitimes hírei szerint azonban a Kingston meglehetősen jó évet zárt 2011-ben.

 

A Kingston RAM-jaiból ugyanis nem, hogy kevesebb, de több fogyott, az ázsiai régióban ugyanis 20 százalékkal több memóriát értékesítettek, mint egy évvel korábban. Ennek köszönhetően a Kingston tovább tartotta lent az árait, ezzel pedig a világelsőségét is megőrizte a memóriapiacon, ahol 50 százalékos részesedéssel bír.

 

A legnépszerűbb szériájuk a HyperX volt a PC-kategóriában, azonban kétségtelen, hogy a valódi mentőövként az adatközpontok és a szerverpiac szolgáltak a Kingston számára. A gyártó idén már kifejezetten ezekre a területekre koncentrál, mivel a PC-eladások száma nem túl meggyőző, a memóriák árai pedig bár stabilizálódnak, még mindig alacsonyak - természetesen ez felhasználói szempontból nem a legnagyobb probléma.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.