Hirdetés

Remix Mini: szuperolcsó mini-PC



|

Androidot futtat a Remix nagyon kompakt és olcsó PC-je.

Hirdetés

Az asztali PC ma már egyáltalán nem szerepel az emberek kívánságlistáinak az elején, és ami azt illeti, sok esetben eleve nem is arra a formára kell már gondolnunk, mint régen. A Remix Mini remek példa erre a mobilos hardverek és szoftverek korában. 

Hirdetés

A Remix Minihez képest a Mac mini is nagynak számít. Bekapcsolni a tetejének a megérintésével lehet, hátul pedig USB portok, HDMI, Ethernet port, jack-aljzat és microSD-férőhely találhatóak. 

A gép az Android egyik egyedi variánsát futtatja, amit Remix OS-nek neveztek el. Természetesen van Play áruház, illetve a Windowsról való átállás megkönnyítéséhez tálca, parancsikonok, és ablakban mozgatható appok. 

 

 

A csupán 10 wattot fogyasztó Remix Mini jelenleg 30 dollárért 1 GB RAM-mal vihető, októberi szállítás mellett - a 2 GB-os 10 dollárral többe kerül. A projekt célja 50 000 dollár gyűjtése volt, de már 850 000-nél is többet dobtak rá össze. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.