Hirdetés

Remix OS-alapú laptoppal újított az Acer



|

Kínában hamarosan kapható a módosított Acer Aspire ES1-131.

Hirdetés

Sokan látnak lehetőséget az olyan alternatív operációs rendszerekben, mint a Remix OS. Az elmúlt években több gyártó is épített már rá, most pedig nem más, mint az Acer lépett színre a rendszer életében. 

Hirdetés

Az Acer Kínában hamarosan forgalmazni kezd egy új laptopot, ami az Aspire ES1-131 módosított kiadása, Remix OS rendszerrel

A gyártó a Windows 10-et így a Jide egyedi Androidjára cseréli, amit asztali működésre optimalizáltak - tálcával, ablakokkal és hasonlókkal. 

Az olcsónak ígérkező laptop 11,6 hüvelykes, 1366 x 768-as kijelzőt kap, Intel Celeron N3150-es Braswell processzorral, 4 GB RAM-mal és egy 500 GB-os merevlemezzel. 

A specifikációk listáját gigabites Ethernet, 802.11n-es WiFi és Bluetooth 4.0 folytatják. 

A Jide szerint korlátozottan lesz elérhető az új notebook, így könnyen lehet, hogy ha sikere van, más piacokra is eljut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.