Hirdetés

Remix OS fut az AOC Mars egybegépen



|

Általános netezés mellett egyszerű irodai munkára is megfelelhet az AiO.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt nagy érdeklődést váltott ki, hogy a Remix OS névre keresztelt Android-disztribúció már számítógépekre is elérhető, a szoftver fejlesztését végző Jide ingyen tette letölthetővé az operációs rendszert. A vállalat most bejelentette, hogy az AOC-vel kötött megállapodásának köszönhetően idén nyáron piacra kerül Kínában az első Remix OS-szel előtelepített alll-in-one számítógép is.

Hirdetés


A netezésre és egyszerű irodai feladatokra kitalált AOC Mars egybegépbe 23,8 hüvelykes és 1920×1080 pixeles kijelző került, amelyet egy négymagos processzorú Amlogic S905 lapkakészlet és 2 GB rendszermemória egészít ki. A beépített háttértár modelltől függően 16 vagy 64 GB kapacitású, de persze az USB kapukon külső háttértárak is csatlakoztathatóak az AiO-hoz. USB kapuból négy darab található a termék hátlapján, a további portok közül kiemelendő az RJ-45 (Ethernet) és a két HDMI.


Az AOC Mars modellek várható árairól egyelőre nem esett szó, továbbá az sem világos, hogy idővel elérhetővé válhatnak-e az európai piacokon.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.