Hirdetés

Rendes áron is kaphatsz túlhajtott GTX 980 Ti-t



|

Az MSI GeForce GTX 980 Ti Armor2X OC gyárilag növelt teljesítménnyel érkezik.

Hirdetés

Az MSI piacra dobta a GeForce GTX 980 Ti Armor2X OC grafikus kártyáját, amely a V323-as modellként keresendő. Ez a gyártó második költségtakarékos GTX 980 Ti kártyája. 

Hirdetés

A vezérlő legnagyobb érdekessége az, hogy közel a referenciamodell áráért kapható, pedig gyárilag megnövelt teljesítménnyel rendelkezik. 

Költségtakarékos, kétventilátoros hűtőegység került rá, ami a Krait dizájnvilágát követve fekete és fehér színekből építkezik - a nyomtatott áramköri lapka fekete. 

 

 

A GPU órajele 1178 MHz, de ez GPU Boost mellett 1279 MHz-re emelkedik. A GDDR5-ös memória effektív órajele 7010 MHz, a mennyisége pedig 6 GB, amit egy 384 bites memóriabusz kezel. 

Az energiaellátást egy 8- és egy 6-tűs PCIe csatlakozóval lehet megoldani. A kimenetetek tekintetében van DVI, HDMI 2.0 és DisplayPort 1.2. Sajnos pont az ára nem derült ki a kártyának, de úgy tudni, hogy 680 euró környékén várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.