Hirdetés

Részben nyilvánossá válik az idei E3 játékkiállítás



|

Méregdrágán adják majd a 15 ezer szabadon megvásárolható jegyet.

Hirdetés

A videojátékipar legnagyobb szakkiállítása az 1995-től évente megrendezésre kerülő Electronic Entertainment Expo. Hihetetlen mérete ellenére (tavaly például bő 50 ezer látogató volt hivatalos) mintha kissé megkopott volna a rendezvény fénye, amely nagyrészt feltehetően az ipar kommunikációs változásainak köszönhető, de persze az sem segített, hogy az Activision és az Electronic Arts már a második éve nem képviseltetik magukat a korábban megszokott nagy standokkal. A kiadók saját szervezésű eseményeken jelentik be a nagy durranásaikat, az E3-ra szánt információmorzsákat a Microsofthoz és Sony-hoz hasonló partnereiken keresztül csepegtetik a nagyközönségnek.


Hirdetés


A spekulációk alapján a gigantikus és méregdrága standok eltűnésének lehet valami köze az E3 szervezőinek mai bejelentéséhez, miszerint a kiállítás történetében először a média képviselői mellett az átlagos gamerek is betehetik majd a lábukat az eseményre. Az idei E3 június 13-15. között kerül megrendezésre.



Összesen 15 ezer darab jegy áll majd rendelkezésre, az árusításuk 2017. február 13-án kezdődik. A kérdéses napon "akciós" jegyet vásárlóknak darabonként 150 dollárt (~43 ezer forintot) kell majd letenniük az asztalra, a jegyek normál ára 250 dollár (~72 ezer forint). Persze joggal feltételezhető, hogy az utóbbi összeggel való riogatás célja pusztán az, hogy biztosan elkeljen az összes jegy az első 24 órában.


(Forrás: GameStar)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.