Hirdetés

Retina-osztályú kijelzőkkel hódítana az Acer



|

A prémium opció az Acer stratégiaváltását tükrözi, idén a felsőkategóriában is próbálkoznak.

Hirdetés

Az Acer idén mindent elkövet, hogy a mennyiségi fókuszról átálljon a minőségre, és ezzel a prémiumkategóriába is bekerüljön. Többek között a legtöbb bevételüket jelentő notebook-piacon is próbálkoznak, aminek az egyik jele, hogy hasonlóan egyre több céghez, az Acer is túllépne a Full HD-s felbontáson.

2013-ban az Acer különleges laptopokat dobna a piacra, Retina-osztályú kijelzőkkel, amiknek a felbontása 2880 x 1620 pixel. Az ilyen magas felbontású panelek az Apple MacBoom Próiból lehetnek ismerősök (2880 x 1800 és 2560 x 1600 pixellel). 

Az Acer azt egyelőre nem árulta el, hogy milyen notebookokba kerülhet ilyen megjelenítő, azonban a szám akár magasabb is lehet, mint gondolnánk; hiszen egy jobb LCD-t könnyen hozzá lehet adni egy géphez, mint extrát. Noha az Acernek nem igazán vannak felsőkategóriás termékei a korábbi üzletpolitikája miatt, a stratégiaváltás állítólag már idén érezhető lesz. Az Acer a magas felbontású kijelzőket monitorokban és minden-egyben gépekben is hasznosíthatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.