Hirdetés

Retró játékvilág a metróállomáson - videó



|

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy metróállomáson az embert igazán kellemes vizuális élmény fogadja, de Stockholmban kicsit többet adnak az ilyesmire.

Hirdetés

 

A svédek eleve különös art-fétissel viszonyulnak a metrózáshoz, nincs olyan metróállomásuk, ahol ne valamilyen különleges építészeti megoldás, hangulatos design, vagy éppen egy föld alatti múzeum varázsolná el az utazót.

A Thorildsplan nevű állomás a 8-bites retró-korszak szerelmeseinek lehet igazán szívmelengető, ugyanis itt egy különleges játékvilág elevenedik meg a Pac-Man, a Super Mario, valamint a Space Invaders jellegzetes formáival, ikonjaival - természetesen 8-bites grafikai megvalósításban, csempékből formázva.

Láttunk már csodás graffiti munkákat, érdekes ötleteket, de ez a design egészen egyedi, nem véletlen, hogy Stockholmban nem csak a nevezetességeket szeretik a turisták, maga az utazás is egy egészen különleges élmény.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.