Hirdetés

Revoltec Pipe Tower PRO



|

Revoltec neve már a kezdetek óta összefonódott a hűtőkkel, és az optikai tuningal, bár hazánkban szinte csak az előbbire asszociálnak a vásárlók.

Hirdetés

Ez most megváltozni látszik, hiszen a gyártó egy új, egyedi tervezésű processzorhűtővel szeretné megörvendeztetni a vásárlókat. A tervezésben egy igazi specialistát is bevontak a biztonság, vagy inkább a garantált teljesítmény kedvéért, az ilyen téren már gyakorlott Scythe személyében. Az alap felépítéshez kicsit hozzányúltak a mérnökök , így a HDT technológiát is felvonultatták, ami bár nem mai találmány, viszonylag ritkán köszön vissza más termékeken. Ez nem más, mint a magban futó, ellapított hőcsövek elnevezése, amik így nem a réztömbbel, hanem a processzor kupakjával érintkeznek, ezzel elvben gyorsabban és hatékonyabban képesek elszállítani a meleget.

28758.png

A 8mm-es hőcsövek innen az alumínium lamellák felé továbbítják a hőt, ahonnan a kék ledekkel megtűzdelt, átlátszó, 120mm-es, halk ventilátor fújja el azt a hátsó légkeverő irányába. A csomag tartalmaz még egy adag pasztát a felszereléshez, egy fordulatszám szabályzót, egy használati utasítást, valamint a megfelelő alkatrészeket az Intel 775, és AMD 754/939/940/AM2-es alaplapokra való leszorításhoz.
28756.png

További információkért érdemes meglátogatni a Computermode oldalát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.