Hirdetés

Érkezik a Sony 12x-es Blu-ray-írója



|

Az Optiarc BWU-500S a gép belsejébe helyezhető, 5,25 hüvelykes optikai meghajtó.

Hirdetés

A Sony legújabb Optiarc ODD-je a jövő hónapban kerül a piacra. A méltán híres, megbízható márka legújabb tagja a BWU-500S, amely egy, a gép belsejébe helyezhető, 5,25 hüvelykes optikai meghajtó; és képes Blu-ray-lemezek írására is.

 

Az ODD az egyrétegű BD-R-lemezeket 12x-es sebességgel képes teleírni adattal, emellett 8x-os sebességgel írja a többrétegű BD-lemezeket. Az újraírható változatoknál a sebesség 2x-es. DVD-R/+R-lemezeket 16x-osan, DVD-RAM-ot 12x-esen, többrétegű DVD-lemezt 8x-osan, DVD+RW-t 8x-osan, míg DVD-RW-t 6x-osan ír az író. CD-k esetében 48x-os sebességgel telítődik a sima lemez, az újraírhatónál 24x-es a sebesség.

 

A SATA interfésszel ellátott ODD 8 MB bufferrel rendelkezik, és a CyberLink szoftvercsomagja jár majd hozzá, amelybe beletartozik a PowerDVD, PowerDirector és PowerProducer. A BWU-500S konkrét áráról egyelőre nincs információ, azonban a jövő hónaptól kapható ODD-re a gyártó két év garanciát vállal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.