Hirdetés

Érkezik az ASUS Crosshair IV Extreme alaplap



|

Az AM3 processzorokat támogató alaplap Hydra technológiával is kiegészült.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta legújabb, ROG (Republic of Gamers) sorozatába tartozó alaplapját, a Crosshair IV Extreme-et. Az AM3 foglalatba beilleszthető processzorokkal használható alaplapot AMD 890FX és SB850 lapkombó támogatja.

 

Található rajta egy HydraLogix SoC is, amelynek hála nem csak SLI és CrossFireX konfigurációkat kezelhetünk, de akár a kettő kombinációjából álló GPU-együttest is. A ROG szériánál szokásos tuningeszközök mellett távoli hardverbeállításokra is lehetőség van.

 

A passzív hűtéssel kiegészített alaplapon négy DDR3-2000 memóriafoglalatot, két 3 gigabites és hat 6 gigabites SATA csatlakozót, két eSATA csatolót és öt PCI-Express x16 férőhelyet találunk. A gigabites ethernet mellett megtalálható a 7.1-es audio, és az USB 3.0 is, utóbbiból két port jutott rá. A ROG Crosshair IV Extreme már előrendelhető Európában, ára 290 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.