Hirdetés

Érkezik az ASUS Rampage III GENE



|

250 euróba kerül a micro ATX-es alaplap, amely az Intel Core i7-980X processzortól sem riad vissza.

Hirdetés

Már a Computex kiállításon is fellelhető volt az ASUS Rampage III Gene alaplap, amelyről az ASUS véglegesen lerántotta a leplet. A 250 euróért megvásárolható micro ATX-es alaplap a Republic of Gamers szériát képviseli, és az Intel X58-as lapkakészletére épülve egy Intel Core i7-980X processzortól sem riad vissza.

 

A négy-és hatmagos, LGA 1366-os foglalatú CPU-kat támogató alaplapra olyan tuningalkalmazások kerültek, mint a ROG Connect, a ProbeIt, az iROG, a CPU Level UP, a COP EX vagy a Loadline Calibration. A hat darab, maximum 24 GB memóriát támogató DDR3-2200-as memóriafoglalat mellett két x16-os PCI-Express férőhely is található, amelyek alkalmasak SLI és CrossFireX módok támogatására.

 

A két 6 Gbps-os SATA port mellé hat darab 3 Gbps-os társul, valamint találunk kettő USB 3.0-ás csatlakozót is, továbbá Gigabit Ethernetet és 7.1-csatornás integrált audiót.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.