Hirdetés

Érkeznek a 6 Gbps-os A-Data SSD-k



|

Európában is kaphatóak az A-Data SATA interfészen működő, gyors átvitelt biztosító új meghajtói.

Hirdetés

Az A-Data már a nyáron adott ki információkat új SSD-meghajtóiról, amelyek az S501 családba tartoznak. A mozgó alkatrész nélküli meghajtók most megérkeztek a piacra, méghozzá az ígért gyors sebességgel: a 6 gigabit per másodperces SATA interfésznek hála 480 MB/s olvasási és 310 MB/s írási sebességre képesek az adattárolók.

 

A 2,5 hüvelykes SSD-k lelkét egy Marvell vezérlőegység adja, ehhez pedig Toshiba MLC NAND Flash memória társul. A cache mérete 128 MB. A meghajtók természetesen TRIM-támogatást is nyújtanak a felhasználók számára.

 

Európában a meghajtók árazása az alábbiak szerint alakul: a 64 gigabájtos ára 170 euró, a 128 gigabájtos 260 euróért vihető haza, a 256 gigabájtos verzióért 489 eurót kérnek, míg az 512 gigabájtos modell ára 1099 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.