Hirdetés

ROG szériás Dominator Platinum memória a Corsairtől



|

3200 MHz-es órajelen ketyegnek a Corsair új DDR4-es moduljai.

Hirdetés

A Corsair bemutatta a Dominator Platinum ROG Edition memóriáit, amelyek XMP 2.0-támogatással rendelkeznek és természetesen DDR4-esek. 

Hirdetés

A RAM-ok az ASUS Republic of Gamers csapatával közösen lettek kifejlesztve. A 4 darab 4 GB-os modul összességében egy 16 GB-os kitet jelent, a ROG világából megismert fekete-piros, szálcsiszolt alumínium külsővel. 

A modulok 3200 MHz-es órajelen ketyegnek, azonban az ASUS Z170 ROG alaplapjain lehetőség van a ROG XMP 2.0 profillal ezt az értéket 3333 MHz-re emelni, egyetlen beállítással. A hűtésről tuning alatt is gondoskodik a DHX technológia. 

A 16 GB-os kit már most kapható, és természetesen élettartam-garancia van hozzá. Az ajánlott nettó végfelhasználói ára 189,99 dollár. Mondani sem kell, hogy remekül passzol az ASUS ROG alaplapjaihoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.