Hirdetés

ROG XG Station 2: ha külső grafikus kártya kell



|

Az ASUS újdonságában akár egy 500 wattos videokártya is elfér - és még a laptop is tölthető vele.

Hirdetés

Az ASUS egyik újdonsága a Republic of Gamers (ROG) XG Station 2, amely egy külső ház grafikus kártyák számára. 

Hirdetés

A 2007-ben elstartolt XG Station utódja kezeli a csúcskategóriás videokártyákat. Egy PCI-Express 3.0 x16 slotja van, továbbá két 6+2-tűs PCIe csatlakozója. Maximálisan egy 500 wattos fogyasztású grafikus kártyát tud kiszolgálni, illetve szükség szerint képes a notebook töltésére is. 

A belső tápegysége 80 Plus Gold hatásfokkal üzemel. 

A ROG XG Station 2 egy Thunderbolt 3 porton keresztül csatlakoztatható a laptophoz (vagy az asztali géphez). A 40 Gbps-os sávszélességnek hála nem csak a videokártya kezelése, de a gigabites Ethernet kontroller és egy 4-portos USB 3.0 hub használata is megoldott. Egy további, opcionális USB 3.0-csatlakozással a teljesítmény még tovább javítható. 

A ház oldalai perforáltak, a hűtést három darab aktív, 70 milliméteres ventilátor segíti. Nem hiányzik az RGB LED-es világítás sem, amit az ASUS Aura szoftverrel lehet testre szabni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.