Hirdetés

Ronda lesz az új Kindle Fire



|

A kiszivárgott képek szerint meglehetősen vaskos keretet kap a kijelző.

Hirdetés

Az Amazon legolcsóbb táblagépe hamarosan megújul, így lassan számíthatunk a következő Kindle Fire-re. A neve a hírek szerint már nem ez lesz az utódnak, bár azt nem tudni, hogy mire cserélné le az Amazon. Néhány adat már kiszivárgott a tabletről, most pedig fotók is érkeztek a legújabb Kindle-ről. 

Hirdetés

Az első kép az evleakstől származik, de sajnos egyéb információ nem érkezett vele. Továbbra is rejtély, hogy vajon milyen hardver kerül a táblába, mennyibe kerül majd, illetve, hogy mikor jelenik meg. A kép mindenesetre elég árulkodó: feltűnő az új felhasználói felület. Sajnos azonban még ettől is feltűnőbb az a hatalmas keret, amit a kijelző kapott az előlapon - ez egyáltalán nem nevezhető modernnek vagy trendinek, és egyértelműen nem az iPad mini babérjaira tör vele az Amazon. 

Az új Kindle Fire-re mindenesetre Android 4.2.2-es Jelly Bean kerülhet, belül pedig egy 1,5 GHz-es, kétmagos processzort találhatunk majd, 1 GB RAM társaságában. A kijelző 7 hüvelykes lesz a hírek alapján, 1280 x 800-as felbontással. 


Fotó: evleaks


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.