Hirdetés

Ronda lett a MacBookod kijelzője? Javítják



|

Az Apple helyrehozza a csúnya kijelzővédő bevonatokat.

Hirdetés

A MacBookon és a MacBook Prón elméletben nagyon szépnek kellene lennie a Retina kijelzőnek. Néhányan azonban azt vették észre, hogy a kijelzőn lévő tükröződésmentes bevonat elhasználódik. 

Hirdetés

Ez persze nagyon csúnya lesz, ilyenkor foltok jelennek meg a képernyőn, és sokszor elengedhetetlen a javítás. 

A MacRumors jelentése szerint az Apple csendben, de elindított egy programot, amelynek keretében kicseréli a problémás kijelzőket a Retina-képes MacBookokon és MacBook Prókon. 

Mindezt ingyenesen lehet igénybe venni, 2016. október 16-ig vagy a vásárlástól számított három éven belül. Aki már pénzért javíttatta a gépét, annak visszatérítik az összeget. 

Az Apple a hírek szerint nem reklámozza majd túlságosan ezt a garanciális lehetőséget, de igazából már az is jó hír, hogy orvosolják a megcsúnyult képernyők problémáját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.