Hirdetés

Rosszul áll a Dell szénája



|

A PC-gyártó óriást sem kerülhette el a válság és annak minden negatív következménye.

Hirdetés

A Dell hivatalosan is közzétette negyedik negyedéves pénzügyi jelentését. Rossz hírekkel számolhatott a gyártó, hiszen a nyeresége közel felével, 48%-kal esett vissza. 2009 január 31-én a bevételük 351 millió dollár volt, szemben az egy évvel azelőtti állapottal, amikor is 679 millió dolláros nyereséget könyvelhettek el.

 

michael-dell.jpg
 

Michael Dell - mostanában nem ilyen felszabadult


Michael Dell, a Dell igazgatója elmondta, hogy amíg nem stabilizálódik a gazdaság helyzete, addig minden jellegű technológiai fejlesztést elhalasztanak. A vállalat is kénytelen költségcsökkentéseket bevezetni, itt a 2009-es megspórolni kíván összeg 1 milliárd dollár, de 2011-ig összesen 4 milliárd dollárnyi megtakarítást szeretnének elérni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.