Hirdetés

Rosszul méri a pulzusod az Apple Watch



|

Bizonyos tevékenységek közben alkalmatlan a pulzus mérésére az almás okosóra.

Hirdetés

Az Apple Watch okosórák egyes tulajdonosai arra panaszkodnak, hogy az eszközük nem olvassa le megfelelően a pulzusukat bizonyos tevékenységek közben. 

Hirdetés

A P90X edzésprogrammal például rendre problémák vannak, az értékek egyszerűen túl alacsonyak. Van, aki 60-80-as pulzusról számolt be az óránál, pedig az értéknek minimum 140-nek kellett volna lennie. 

Olyan is volt, aki egy Polar pulzusmérőt is felvett a másik kezére, és az Apple Watch 70-80-as értékei helyett azzal 160 fölötti számot mért. 

Az Apple kicserélte az érintett felhasználók óráit, de sajnos a probléma továbbra is megmaradt. 

Az almás cég egyébként már a honlapján is felsorol olyan tevékenységeket, amelyek során a "szokatlan" mozgások miatt az óra nem tud pontosan pulzust mérni. Ilyen a tenisz és a boksz is. Ennek ellenére az ajánlott tevékenységek során, mint a futás vagy séta is akadnak problémák a visszajelzések szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.