Hirdetés

Routernek is jó a Synology hálózati adattárolója



|

Három érdekes hálózati adattárolót is mutatott a Synology a Computexen.

Hirdetés

A Computex alkalmából a többek között a hálózati adattárolóiról ismert Synology három új NAS-t is mutatott. A DS415play, a DS215air ésa DS414slim egyaránt az idei harmadik negyedévre várható, ami a megjelenésüket illeti. 

Hirdetés

A DLNA-képes DS415play kifejezetten a médiás tartalmak streamelésére koncentrál. A négy adattárolót kezelni képes NAS nagy újítása, hogy már hardveresen is képes a Full HD-s videók formátumának átalakítására - ez az eltérő eszközökre való streameléskor jöhet jól. 

A DS215air ezzel szemben a vezeték nélküliségre koncentrál. Összesen négy gigabites Ethernet porttal rendelkezik (egy be, három ki) és támogatja a 802.11ac-s szabványt, így amellett, hogy menthetünk és tárolhatunk rajta, routerként is funkcionál. Az USB 3.0-ás portnak hála akár LTE-s mobilnetet is megoszthatunk vele. A szintén USB 3.0-ás DS414slim ezzel szemben a kompakt méretekre összpontosít. Az apró házba így is négy darab 2,5 hüvelykes meghajtó fér, maximálisan 8 terabájtos összkapacitást támogatva. 

 

Fotó: evolife.cn

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.