Hirdetés

Őrült, 1200 wattos tápegység az EVGA-tól



|

A szintén elképesztő teljesítményű Classified SR-2-es alaplap kiszolgálására tervezték a PSU-t.

Hirdetés

Az EVGA úgy döntött, saját kezébe veszi az erőműszámba menő Classified SR-2 alaplap energiaellátási ügyét. Az említett, óriási alaplap az Intel 5520-as lapkakészletére épül, két férőhellyel Xeon 5600 és 5500-as CPU-k számára, 12 memóriafoglalattal és hét darab PCI-E grafikus kártya-hellyel. Ezt az alaplapot a legtöbb tápegység nem bírta kiszolgálni.

 

A Classified SR-2-es tápegység azonban teljes terhelés mellett is megoldja a feladatot. Az EVGA újdonsága a Quad SLI-t és CrossFireX-et is támogatja, és hat darab +12V-s ággal rendelkezik. Ezek mindegyikénél maximum 456 wattról beszélhetünk, tehát a tápnak bőven marad tartaléka.

 

Az EVGA állítása szerint az új táp az 1200 wattos energiaszükségletet is könnyedén, tartós és folyamatos terhelés mellett is gond nélkül kiszolgálja. Ráadásul 80+ Silver logót is kapott, tehát hatásfoka legalább 85%.

 

A hűtési feladatokról egy darab 80 milliméteres ventilátor gondoskodik, amelynek sebessége a hátul lévő gombbal szabályozható. A moduláris formához rengeteg kábel jár, többek között 12 nyolctűs (6+2) PCI-E, 9 SATA és 6 Molex csatlakozó. Az EVGA 360 dollárért árulja új tápegységét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.