Hirdetés

S4000-es LCD HDTV-k a Sony-tól



|

Újabb szériával bővül a BRAVIA család: négy új tag az S4000-es sorozatban.

Hirdetés

 

A Sony immáron sokadszorra lépte meg: új hónap, új BRAVIA LCD HDTV-k. A japán gyártó ezúttal az S4000-es szériát mutatta be.

 

Ebbe a sorozatba 26, 32, 37, és 40 inches modellek tartoznak majd, amelyek a gyártó új, "draw the LINE" designelemeire épülnek: tiszta vonalak, letisztult élek, és zongorafekete borítás.

 

s4000_sony.jpg

 

Míg a három kisebbik HDTV "csak" HD Ready panelt és sima BRAVIA ENGINE-t kapott, addig a legnagyobb méretű modellben már BRAVIA ENGINE 2 dolgozik, a 24p True Cinema funkció pedig az 1080p-s, Full HD-s panelen élvezhető.

 

A három HDMI-csatolóval ellátott tévék DVB-C és DVB-T tunert kaptak, a dinamikus kontrasztarányuk pedig 22 000:1, vagy e fölött mozog. 

 

Egyelőre sem a megjelenés dátuma, sem a készülékek árai nem ismertek; annyi azonban bizonyos, hogy a Sony elsőként Európában dobja majd piacra az új LCD HDTV-ket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.