Hirdetés

Samsung - Armani HDTV



|

Folytatódik a két cég együttműködése: mobiltelefon után HDTV.

Hirdetés

 

A Samsung és az Armani már korábban is dolgozott együtt: egy igen divatos mobiltelefont dobott piacra a koreai gyártó a múltban. Az együttműködés most folytatódik, ugyanis egy milánói kiállításon bemutatták új HDTV-jüket.

 

Az 1080p-s LCD-TV két méretben, 46 és 52 inches változatban lesz elérhető; és mindkettő a Samsung új 100 Hz-es kijelzőtechnológiáját használja. A készülék küllemét a Giorgo Armani-féle '08/'09-es Armani/Casa lakáskultúra-kollekció ihlette.

 

samsung_armani_hdtv.jpg

 

Ebből adódóan tehát a gyártó célja nem az volt, hogy a HDTV eltűnjön egy asztalon, hanem, hogy kiemelkedjen a szoba tárgyai közül. Az LCD-TV egy speciális, figyelemfelketően stílusos távirányítót is kapott, amely háttérvilágítással rendelkezik. Jár hozzá azonban egy kisebb, szolídabb verzió is, ha valakinek ez már túl stílusos lenne.

 

A speciális designelemekből felépített bekapcsológomb a TV elejére került. Európában a 42 inches verzió az idei nyár közepén, a nagyobb, 52 inches változat pedig az idei nyár végén kerül majd a boltokba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.