Hirdetés

Samsung csöves erősítő dokk okostelefonhoz



|

Igen jól néz ki és kicsit szebben is szól.

Hirdetés

Belépett a Samsung a prémium audio dokk termékek piacára, az első fecskéket a Samsung Fórum alkalmával csodálhattuk meg.

 

A gyártó saját Vacuum Tube Amplifier technológiáját hirdeti az új termékek kapcsán – persze maga az alaptechnológia nem új, de annak a digitális igényekhez fejlesztett változata. A DA-E750 modell csodás mahagóni fényezéssel dicsekedhet és persze igen jól mutatnak benne az üvegfelület mögé rejtve mégiscsak demonstrált vákuumcsövek. A viszonylag kis méretű készülékkel melegebb, hangulatosabb hangzást ígér a Samsung, ehhez 2.1 csatornás hangszóró rendszert tartalmaz, 100 Watt összteljesítménnyel. Az AllShare (Wi-Fi és DLNA) valamint Bluetooth támogatás révén csatlakoznak a kliens készülékek, de az USB aljzat révén közvetlenül lejátssza a masina az MP3, WMA és WAV fájlokat is.

 

 

Nem mellékes az sem, hogy kettős dokkolóval szerelték fel a kis hangrendszert, mind az Apple, mind a Samsung okostelefonjai és táblagépei csatlakoztathatók hozzá. A GALAXY S II, GALAXY Note, GALAXY Player, GALAXY Tab, iPhone és iPad modellek mind kihangosíthatók a DA-E750 segítségével.

 

A sorozat másik modellje a DA-650, mely szarv alakban hajlított dizájnnal tüntet. Ebben a modellben 40 Wattos hangszórókészlet lapul, amiben az integrált mélynyomó is benne foglaltatik. A szokásos jack bemenet mellett adott a Bluetooth és USB támogatás is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.