Hirdetés

Samsung DVD-író és médiaközpont egyben



|

Az SE-208BW egy külső optikai meghajtó, amely egyben médiaszerverként is képes üzemelni.

Hirdetés

A Samsung egy különleges külső optikai meghajtót mutatott be, amelynek a kódneve SE-208BW. Az újdonság nem csak CD-k és DVD-k olvasására és írására képes, de médiaközpontként is funkcionál, és képes kapcsolódni okostelefnokkal, tabletekkel és PC-kkel egyaránt.

 

Az ehhez szükséges alkalmazással az eszköz képes továbbítani az éppen lejátszott CD vagy DVD tartalmát bármely csatlakoztatott eszközhöz. Az SE-208BW képes adatmentésre is, méghozzá úgy, hogy ehhez a PC-nket sem kell bekapcsolnunk.

 

A Dynamic DNS-funkcióval rendelkező ODD médiaszerverként is üzemeltethető, így meglehetősen sokoldalú. A legutóbbi funkcióhoz egy pendrive vagy egy merevlemez szükséges, amellyel összekapcsolva már kész is a médiaszerver. A Samsung SE-208BW az összes fontosabb operációs rendszerrel kompatibilis.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.