Hirdetés

Samsung DVD-RAM-író



|

DVD-RAM-kompatibilis DVD-írót dobott piacra a Samsung

Hirdetés

Az SH-S162 nemcsak a jelenleg divatos DVD+R/RW és DVD-R/RW formátumokkal kompatibilis, hanem az ázsiai országokban népszerű és Európában is elterjedő DVD-RAM technológiát is támogatja.

Az SH-S162 DVD-RAM lemezekre ötszörös, a DVD-RW lemezekre hatszoros, a DVD+RW lemezekre nyolcszoros, míg a DVD+R és DVD-R lemezekre tizenhatszoros sebességgel ír. A dupla rétegű DVD+R lemezekre nyolcszoros valamint a dupla rétegű DVD-R lemezekre hatszoros sebességgel rögzít adatokat.

Az SH-S162 kétféle változatban, LightScribe technológiával és anélkül is kapható lesz. (A LightScribe technológia lehetővé teszi, hogy nagy felbontású képeket, fotót égessünk a CD-re vagy a DVD-re címke gyanánt.) A gyors és megbízható teljesítményt olyan a Samsung által szabadalmazott technológiák biztosítják, mint például SAT (Speed Adjustment Technology), Magic Speed, Double OPC Technology vagy a Firmware LivUpdate.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.