Hirdetés

Samsung optikai meghajtó ultrabookokhoz



|

Könnyen hordozható a stílusos ODD, amely ideális a karcsú laptopokhoz.

Hirdetés

Bár az ultrabookok és a hibrid laptopok nagyon laposak, ennek azért mégis ára van. Ezt részben az optikai meghajtó hiánya jelenti, amely nélkül általában jól lehet dolgozni, egészen addig, amíg a kezünkbe nem kerül egy DVD. Ilyenkor egy külső optikai meghajtó jelenti a megoldást, de ezt hordozni nem mindig hálás feladat. Ezen igyekezett segíteni a Samsung az új ODD-vel, amely az ultrabookokhoz hasonlóan igen lapos. 

Hirdetés

A fekete és fehér, SE-208GB és SE-218GN kódnevű modellek 148,6 x 14 x 146, illetve 148 x 14,4 x 143 milliméteres méretekkel rendelkeznek. A kioldógombot ezúttal a burkolat tetején helyezték el a kényelem érdekében, tehát könnyebb megnyomni, mintha az előlapra tették volna. 

A Samsung Smart Power technológiája az alacsony fogyasztásról gondoskodik, ennek köszönhetően pedig elegendő egyetlen USB kábel a használathoz. A Smart Archive ezen felül úgy optimalizálja a DVD-írás minőségét, hogy az minél hosszabb távra olvasható maradjon. Az összes Windows és OS X rendszerrel kompatibilis eszközök pontos ára sajnos nem ismert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.