Hirdetés

Samsung Super PLS az IPS panelek ellen



|

A Samsung az AMOLED-kijelzők mellett az LCD-ről sem felejtkezett el: érkezik az IPS riválisa, a Super PLS.

Hirdetés

A Samsung esetében jelenleg az AMOLED-kijelzők jelentik az egyik legkedveltebb megoldást, azonban a gyártó emellett az LCD-ről sem felejtkezett el: érkezik az IPS (In-Plane Switching) riválisa, a Super PLS (Plane to Line Switching).

 

A Samsung Mobile Display részlege szerint a Super PLS több szempontból is lekörözi az IPS-alapú megjelenítőket. A Super PLS panelek az ígéretek szerint sokkal jobb betekintési szöget engednek meg, és emellett 10%-kal világosabbak is. Nem mellékesen körülbelül 15%-kal olcsóbb a gyártásuk.

 

A Samsung első körben WXGA felbontású Super PLS kijelzőkben gondolkozik: az első ilyen paneleket tablet PC-kbe és prémiumkategóriás okostelefonokba építenék be. A Super PLS technológiára épülő LCD-panelek tömeges gyártását 2011 első negyedévében kezdi a Samsung.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.