Hirdetés

Samsung SyncMaster 940UX



|

A 19 inches monitor DVI és VGA bemenetek helyett USB 2.0-át használ.

Hirdetés

 

A Samsung a következő hónapban esedékes CeBIT kiállításon mutatja be a nagyközönség számára legújabb monitorát, a SyncMaster 940UX-et. Ez nem a videókártya DVI vagy VGA bemenetére csatlakozik majd, hanem egy egyszerű USB-kábel segítségével köthető a PC-hez.

 

Míg a Windows XP az ígéretek szerint azonnal felismeri majd, addig a Vista rendszeréhez később meghajtóprogramokat is kiadna a Samsung. A drága videókártyát meg nem követelő megoldás merőben egyszerűbb és kényelmesebb, azonban rendelkezik egy hátulütővel is.

 

samsung_syncmaster_940ux.jpg

 

A 940UX lévén, hogy USB-porton keresztül csatlakozik, vélhetően a processzort terheli majd. A könnyed csatlakoztathatóság és a nagyszámú monitorhasználat azonban ilyen szempontból nehézkes lehet, hiszen játék, zenehallgatás vagy filmnézés közben a processzornak meggyűlhet a baja a sok kijelzővel.

 

Bár a Samsung részletesen csak a CeBIT kiállításon mutatja be a monitort, a májustól kapható készülékkel kapcsolatban elmondta, hogy míg multimédiás célokra maximum három monitor használható majd, addig kevesebb terhelés mellett egy időben akár öt USB-s kijelző is csatlakoztatható egy számítógéphez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.