Hirdetés

SandForce-alapú SSD-k az A-DATA-tól



|

A gyártó két új, 6 Gbps-os szériával újította meg a kínálatát.

Hirdetés

Az A-DATA két új, SandForce-vezérlőre épített 6 Gbps-os SSD-sorozattal újította meg kínálatát. Az XPG SX900 (Xtreme Performance Gear) család négy meghajtót tartalmaz, amelyek 2,5 hüvelykesek, kapacitásuk pedig 64 és 512 GB között mozog.

 

Mindegyik SSD-be SandForce SF-2281-es vezérlőegység került, így natívan támogatják a 6 Gbps-os SATA csatolófelületet. Az adattárolók maximális szekvenciális olvasási és írási sebessége 550 és 530 MB másodpercenként.

 

A másik széria a Premier Pro SP900, amely a meghajtók sebességét tekintve 550 és 520 MB per másodperces maximumot kínál, a kapacitást tekintve pedig 64-től 256 gigabájtig érhető el. Mindkét sorozat esetében támogatottak a DuraClass és DuraWrite technológiák, illetve a TRIM parancs is. Árakról egyelőre nem érkezett hír.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.