Hirdetés

SandForce tuning érkezett



|

SSD terén is javul az Ultrabookok helyzete, hála az LSI-nek.

Hirdetés

Az LSI Corporation nemrégiben bejelentette, hogy fejlesztett funkciókkal tolja tele a SandForce SF-2200-at és a SF-2100 széria kliens flash tárhely processzorait, melyeket az Ultrabookokkal való együttműködésre terveztek. Az új funkciók állítólag akár egy órával is képesek majd meghosszabbítani az ultrabook akkumulátorok üzemidejét, emellett csökken az alvásmódból való visszatérés ideje, valamint azt ígérik, hogy a felhasználói élmény tovább javul majd. Ez utóbbit az úgymond beszteroidozott vezérlő processzorok úgy érhetik el, ha például gyorsítják a rendszerbootolást.

 

 

Az érintett SandForce vezérlők (SF-2141, SF-2241, SF-2281) mindegyike mostantól 24 GB-tól 512GB-ig képes megbirkózni az MLC Flash memóriákkal, támogatottá válik a SATA 6Gb/s interfész és az Intel Z-termékmagasság kritériumai is elérhetők. Mindez az ultrabook szektor számára nagyszerű hír, ahol általánosságban igaz, hogy ezek a gépek lassabb SSD-ket kapnak, mint amik az asztali gépekbe kerülhetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.