Hirdetés

Sandisk: 1 millió Alzheimer ellen



|

A betegség elleni harc támogatására speciális termék kiadások indulnak.

Hirdetés

sandisk-usb-package_150.jpg
sandisk-sd-package_150.jpg

 

Speciális kiadásban is kaphatók ezen túl a Sandisk Ultra II SD memóriakártya és a Sandisk Cruzer Micro USB flash meghajtó két gigabájtos változatai. A termék csomagolásán is olvasható, hogy árából egy dollárt az Alzheimer's Association kap meg, mely a vezető önkéntes segélyszervezet a kór elleni harcban. Az adomány ellenére a speciális, lila színű termékek ára megegyezik a hagyományos kiadásokéval. Az akció 2008. augusztusáig tart, illetve az egymillió dolláros adomány összegyűltéig.

 

Greg Rhine, a cég fogyasztói termékeiért felelős alelnöke bemutató nyilatkozatában kifejezte, mennyire fontosnak tartja az oly sok amerikai életét megnehezítő vagy éppen megrövödítő kór elleni harcot. „A Sandisk vállalat küldetése a digitális emlékek megőrzése, így éppen helyénvaló számunkra hogy megtegyük mindent az emberi memóriát támadó betegség ellen, amit csak tudunk".


Az Alzheimer-kór az USA-ban jelenleg a hetedik helyen áll az elhalálozási okok listáján.A befolyt öszeget a szervezet kutatásra, oktatásra, gondozásra és támogatásra fordítja.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.