Hirdetés

Sandy Bridge alapú All-in-One PC az ECS-től



|

Az ECS G11 21,5 hüvelykes képernyője 10 ponton érinthető.

Hirdetés

 

Intel alapokra és a Thin Mini ITX specifikációkra épít az ECS (Elitegroup Computer Systems) legújabb mindent-egyben PC-je, a G11.

 

 

Az ECS nevét főleg alaplapok, grafikus kártyák, noteszgépek és barebone rendszerekkel kapcsolatban hallhatjuk. Most egy All-In-One készülékkel bővült a gyártó kínálata, mely az Intel Sandy Bridge architektúrájára épül és akár bővíthető is, mert megfelel az Intel AIO rendszerszabvány specifikációinak. Core i3 és i5 processzorokkal kapható a G11 és 8 GB RAM-mal, a grafikai képességeket az integrált GPU adja. 3,5 hüvelykes merevlemez ás optikai meghajtó számára van benne hely, nem hiányzik a Gigabit Ethernet, a 802.11 b/g/n Wi-Fi és a multi kártyaolvasó. 1,3 megapixeles webkamerát építettek be és két 5 wattos hangszóró szolgálja a szórakoztatást. 7.1 csatornás hangkimenet és HDMI kimenet is található a hátoldalon.

 

 

 

2,15 hüvelykes, LED háttérvilágítású képernyőt kapott az otthoni szórakoztató PC szerepére tervezett konfiguráció, mely akár egyidejűleg 10 érintést tud megkülönböztetni. A gyártó külön ajánlja szórakoztató és oktatási célokra és közleményében felhívta a figyelmet a hamarosan megjelenő 24 hüvelykes változatra is, erről további részleteket csak később közöl majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.