Hirdetés

Sandy Bridge tuningbajnokság a Futuremark rendezésében



|

A küzdelemben a Foxconn biztosítja a szükséges alaplapokat.

Hirdetés

Az Intel Sandy Bridge szériás processzoraiban rejlik "némi" tuninglehetőség, amit a teljesítménynöveléssel foglalkozó felhasználók szeretnek is kihasználni. A Futuremark úgy döntött, versenyt hirdet, amely még ebben a hónapban tart. A Futuremark fejlesztette a 3DMark Vantage és 3DMark 11 programokat, többek között, így valószínűleg mindenki számára ismerős a vállalat.

 

A versenyhez szükséges alaplapokat a Foxconn biztosítja. A Futuremark által hirdetett küzdelemben háromféleképpen is lehet díjat szerezni. Minden héten a legjobb eredményt elért felhasználó kap egyet, aki a 3DMark Vantage-ben a lehető legtöbb pontot szerezte, a Sandy Bridge integrált grafikus megoldásával.

 

A második lehetőség a 3DMark 11 és egy Sandy Bridge CPU használata, bármilyen AMD vagy NVIDIA videokártyával megtámogatva. Minden héten plusz egy extra díjat is sorsolnak, véletlenszerűen. A további szponzorok között ott van az In Win is, ők a Dragon Rider nevű játékos PC-házakkal, mint nyereményekkel járulnak a versenyhez.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.