Hirdetés

Sanyo Xacti és a MovieFactory



|

Az Ulead MovieFactory már képes fogadni a Sanyo Xaxti HD felbontású videóit.

Hirdetés

Hazánkban nem túl elterjedt a Sanyo Xacti kameracsaládja, de Japánban például annál inkább. Éppen ezért az Intervideo és partnere, a Ulead kifejlesztettek egy bedolgozó modult, amelynek révén a MovieFactory 5-ből elérhetővé válnak a Xacti VPC-HD1 SD memória alapú többfunkciós videokamerák által készített nagyfelbontású (HD 720p) videoanyagok. Ezekből akár teljes felbontású HD DVD, akár normál DVD is összeállítható és kiírható a MovieFactory segítségével. A vásárlók egyelőre a népszerű videoalbum összeállító szoftver előző, négyes változatát kapják a készülékkel, de ha verziót lépnek, a bedolgozó modult ingyenesen letölthetik a Ulead japán honlapjáról.

Sanyo Xacti VPC-HD1E


A Xacti 5 megapixeles állóképeket és akár 720 soros progresszív videofelvételeket képes rögzíteni SD memóriakártyára, természetesen MPEG-4 kódolással. A maga 80×119×36 milliméteres befoglaló méreteivel a VPC-HD1 a világ legkisebb HD kamkordere.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.