Hirdetés

Sapphire HD 5670 passzív hűtéssel



|

A Sapphire bemutatta a legújabb Radeon HD 5670-es kártyáját, amely teljesen hangtalan: passzív hűtést kapott.

Hirdetés

A grafikus kártyákat gyártó Sapphire Technology bemutatta a legújabb Radeon HD 5670-es grafikus vezérlőt, amelynek különlegessége, hogy teljesen hangtalan működést ígér; ugyanis passzív hűtés került rá.

 

A Sapphire HD 5670 Ultimate minden tudásával rendelkezik egy szokásos 5670-nek: 400 Stream processzor, 1 GB DDR5 memória. A videókártya hátuljára számos csatlakozó került, így találunk Dual-Link DVI-t, HDMI-t és DisplayPortot is.

 

A dobozban nem csak DVI-VGA-átalakítót kapunk, hanem HDMI-DVI adaptert is, így egyszerre két DVI csatolóval ellátott monitort is használhatunk. A kártya egyszerre három monitort képes kezelni az ATI Eyefinity módban. A megfelelő, CrossFireX-kompatibilis alaplapon akár kettő vagy több kártyát is használhatunk, ugyanis a HD 5670 Ultimate natív CrossFire-támogatással érkezik.

 

A továbbfejlesztett UVD következtében egyszerre két 1080p-s HD-videó dekódolható, miközben a Windows Aero is engedélyezve van. A HDMI már 1.3a-s, Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio támogatásokkal. A DirectX 11-képes kártya pontos árát nem ismerni, valahol azonban 120 angol font körül várható.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.