Hirdetés

Sapphire HD 7970 OC-kiadásban



|

A Sapphire HD 7970 OC Edition gyárilag megnövelt teljesítménnyel érkezik.

Hirdetés

A Sapphire a 6 gigabájt memóriával szerelt Radeon HD 7970-es kártyája után ismét az AMD felsőkategóriás vezérlőjéből készített egy új kártyát, ezúttal olyat, amit a tuningkedvelőknek kínál.

 

A teljesítménynövelés miatt természetesen erősebb hűtésre volt szükség, ezért a több hőcső mellé két ventilátor került, és egy akkora hűtőborda, amely szinte az egész kártyát lefedi. A HD 7970 OC Edition GPU-jának órajele 950 MHz, míg a 3 GB GDDR5-ös VRAM-é 5,7 GHz. A BIOS-ban ezt a két értéket tovább lehet növelni, 1 és 5,8 GHz-re.

 

A Sapphire kártyája dual-link DVI, HDMI és DisplayPort 1.2-es kimeneteket kínál. A csomagban adapterek is lesznek (hat darab), amelyek segítségével egyszerre hat monitor is használható. A HD 7970 OC Edition ára 579,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.