Hirdetés

SATA Blu-ray író a Plextortól



|

Mindent, még a HD DVD-t is olvassa a Plextor legújabb, négyszeres Blu-ray írója.

Hirdetés

Bejelentette négyszeres duál íróját az optikai meghajtók terén közismert Plextor cég. A PX-B920SA belső, SATA csatlakozású egység, mely lehetővé teszi, hogy a ma ismert optikai lemezek mindegyikét olvashassuk és legtöbbjüket írhassuk is egyetlen, szabványos méretű meghajtóval. A fekete előlappal szerelt készülék olvassa az egy és két rétegű Blu-ray, HD DVD és DVD filmeket, adatlemezeket egyaránt.

 

plextor4xbluray.jpg

 

Négyszeres Blu-ray író, így egy egyrétegű, nagy sebességű BD-R média elkészítésének ideje fél óra alá szorul vele. A HD DVD médiát csak olvassa, azonban DVD íróként mindenféle megalkuvás nélkül használható, akár 16-szoros sebességgel is. Még CD-R és CD-RW írásra illetve újraírásra is magas sebességgel használható és ötszörösen írja a DVD-RAM médiát is. Extra a teljesítmény mellé a LightScribe technológia, mellyel a médiát írás után megfordítva egyazon meghajtóban lézeres címkegravírozással feliratozhatjuk is.


A február végétől kapható termék áráról még nincs információ, ismerve a gyártó árazási szokásait nem lesz olcsó. Bővebben itt olvashatnak a termékről, angol nyelven.

 

Írási sebességek:

 

BD-R (SL/DL) / Blu-Ray 4x

BD-R (SL LTH) 2x

BD-RE (SL/DL) 2x

DVD+R / DVD-R 16x/16x

DVD+R DL / DVD-R DL 4x / 4x

DVD+RW / DVD-RW 8x / 6x

DVD-RAM 5x

CD-R 40x

CD-RW 24x

 

 

Olvasási sebességek:

 

BD-ROM (Blu-Ray) 6x

BD-R (SL/DL) 6x

BD-R (S LTH) 3,8x

BD-RE (SL/DL) 2x

BDMV 4,8x

HD DVD-ROM 3x

HD DVD-Video 3x

DVD-RAM 5x

DVD-ROM 16x

CD-ROM 40x

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.