Hirdetés

SATA-s flash meghajtó az ATP-től



|

Az ATP SATA modulja jelentősen kisebb méretű, mint egy SSD-meghajtó.

Hirdetés

Az ATP Electronics bemutatta legújabb tárolási megoldását, amelynek elsősorban a beágyazott alkalmazások vehetik hasznát. Az SL-1042-es egy vékony SATA modul, amely mindössze 54 x 39,8 x 4 milliméter méretű, és SLC NAND Flash memória, valamint SSD-vezérlőegység került rá.

 

A kompakt, flash alapú tárolóhely a 3 gigabit per másodperces SATA interfészt használja, becsült élettartama 1 millió üzemóra. Olvasási és írási sebessége eléri a 116, illetve a 102 megabájt per másodperces sebességet.

 

Az ATP célja az egyre kisebb és hatékonyabb tárolóeszközök iránti igény kielégítése volt. A vertikális, vékony SATA modullal egyedülálló megoldást ígérnek, amely ugyanakkor optimális teljesítményt képes nyújtani. A SATA modul 2, 4, 8 és 16 gigabájtos kapacitású változatokban lesz elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.