Hirdetés

Itthon is elérhetők az igen drága Scandya Podspeakers modellek



|

A dán Scandyna cég formabontó hangrendszerei a hazai bemutatóteremben ingyen kipróbálhatók

Hirdetés

 

Az Egyesült Királyság-beli Bowers & Wilkins nagy név a luxus árkategóriás Hi-Fi világban. A horribilis árú megoldásokkal párhuzamosan olyan hangsugárzók létrehozása is foglalkoztatta őket, melyek emberibb áron képesek magas minőségre és megjelenésükben is funkciójukat tükrözik. A dán Scandyna International cég rendelkezik ennek a vonulatnak a gyártási licencével és létre is hozták formabontó hangszóró családjukat, ahol a harmonikus íveknek, lekerekített tereknek a hangképzés pontosságában is nagy szerepük van.

 

minipod_white_szogletes.jpg
A formabontó design a hangképzés fizikai igényeihez igazodik,
szakítva a szögletes szocreál formákkal
 

A Podspeakers hangsugárzó-sorozat valamennyi modellje egy olyan életstílust követ, amely bátran elrugaszkodik a megszokott formáktól, illetve nevezhető akár ízlésformálónak is. A tervezők alaptételei szerint a hangsugárzó legyen egy olyan divatos bútordarab, amely stílusban mai, otthonunkat friss formavilággal, megújuló színekkel tölti be – no és persze rendkívül pontos hangzással. Mindez a csúcs Hi-Fi rendszereknél jóval olcsóbban, de mindenképpen luxus árszinten érhető el.

 

A termékcsaládot alkotó modellek egyike-másika akár tízféle színváltozatban, ezüst, sárga, vörös, mély-sötétkék (midnight blue), fehér, fekete, gyöngyház, áttetsző, vagy a jellegzetesen brit „carnaby” kék, az Austin Morris Mini autó egyik kedvenc sötétzöld árnyalatát követő racing green kivitelben is kapható.

scandynaminipodfamilymidrgb5_1.jpg

Elsőként a Minipod modell kapható itthon a gyártó teljes szín- és modellválasztékban,
beleértve az 5.1 csatornás változatot is

 

A Girlpower életérzést erősítendő, a Minipod és a Micropod SE hangsugárzók, valamint a The dock és a The V dock elnevezésű iPod dokkoló állomások legújabb megjelenésként rózsaszín változatban is készülnek (ezt már azért magunk is egy kissé túlzásnak érezzük).

 

scandynaminipod_pink.jpg
Scandyna Minipod sztereó pink változatban

 

A Minipod, a Cinepod, a Bass Station és a Micropod SE hangsugárzó Plus X Award díjakat nyertek el a különféle szolgáltatások, a minőség és azt ezt befoglaló formai megjelenésük okán.

 

A gyártó kínálatában összesen több mint egy tucatnyi modellváltozat igyekszik megfelelni a legkényesebb igényeknek is, melyek hamarosan szintén kaphatóak lesznek itthon is. A Micropod, a Megapod, a Cinepod és a Bass Station beszédes elnevezés, egyedi külsejük változatos funkciókat rejt, az aktív hangfaltól kezve a házimozi középsugárzón át az iPod dokkolóig. További részletek a www.hangcenter.hu weboldalonolvashatók, ahol a bemutatóterem címe is található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.