Hirdetés

Scythe Chouriki 2 PSU-k 80Plus Gold minősítéssel



|

A 650 wattos Chouriki 2 tápegység eggyel jobb minősítést kapott a korábbinál.

Hirdetés

A Scythe EU büszkén jelentette be, hogy 650 wattos teljesítményre képes Chouriki 2 tápegységei eggyel jobb minősítést kaptak. A Chouriki 2, és moduláris változata, a Chouriki 2 Plug-In idén júliusban kerültek a piacra, 80Plus Silver minősítéssel.

 

Most mindkét PSU "bearanyozódott", ugyanis megkapták a 80Plus Gold minősítést, amely 87% fölötti hatásfokot jelent. Az ATX 12V 2.3-as és EPS 12V szabványokkal kompatibilis tápegységek magas minőségű, 105 fokos tűréshatárú japán kondenzátorokkal érkeznek, harisnyázott kábelekkel.

 

A hűtésről egy 135 milliméteres Kama Flex ventilátor gondoskodik, amely 1350 RPM-en képes dolgozni. A tápegységek öt év garanciával kaphatóak. A sima Chouriki 2-ért 91,5 eurót kell fizetni, míg a moduláris változat 99 euróba kerül.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.