Hirdetés

Scythe Fan Guard 12



|

A hűtésre specializálódott távolkeleti gyártó most egy aprósággal örvendezteti meg a vásárlóit.

Hirdetés

 A Scythe műhelyéből most nem méretes processzorhűtő vagy ultrahalk ventilátor került ki, hanem egy kis apróság, amivel a számítógépet lehet biztonságosabbá, látványosabbá tenni. A Fan Guard 12 nem más mint egy krómozott ventilátorrács, amin a gyártó logója díszeleg középen és minden szabványos 120mm-es légkeverőre pillanatok alatt felszerelhető.

 

28829.png

A gyártó minden olyan helyre javasolja, ahol esélyes hogy a felhasználó a működő ventilátorral közelebbi kapcsolatot létesítsen, és rosszabb esetben vérét adja találkozásért. A gyári adatlap szerint szellőztetésnél és processzorhűtésnél is jól jöhet, a csomag viszont csak a rácsot tartalmazza, a felfogatáshoz elengedhetetlen csavarokat a hírek szerint nem.

28837.png
     
28833_1.png
   

További képek a Computermode oldalán
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.