Hirdetés

Scythe hűtők a CeBIT-en



|

A Scythe mindig is készült a nagyobb kiállításokra, itt mutatta be az aktuális terveket, a prototípusokat, illetve az érkező finomságokat.

Hirdetés

Idén sincs ez másképp, a standot elborította az alumínium és a réz hűtők tömege. Az egyik érdkes tanulmány a Godhand névre hallgató gigantikus borda,  ami mellett még az Orochi is eltörpül. tíz hőcsővel szállítják az alu lamellákhoz a keletkezett meleget, ezen 250mm-es ventilátor az alaplapra merőleges légáramot keltve dolgozik. A gyártó nyilatkozata szerint ez a modell hamarosan a elérhető lesz néhány hónap, és talán pár apró módosítás után.

scythe-prototype-cooler-godhand-1.jpg

A Kama Cross is átalakult picit, a gyártó Grandcross néven helyezett ki egy hasonló lamella és hőcső elrendezésű modellt, ami egy kicsit meghízott  az elődhöz képest, immár 140mm-es ventilátorral rendelkezik.

scythe-prototype-cooler-kama-grandcross.jpg

 

Sokak szíve megdobbant amikor meglátták a Mugen második válltozatát, a 870 grammos csúcstartót. A gyártó most bemutatta milyen tanulmányok előzték meg a végleges modellt, és milyen ötletekkel készülnek a következő verzióra. A jelnleg kaphatóval ellentétben a standon található 10 (!) „U” alakban hajlított hőcsővel felvértezett, és HDT technológiás (processzorral érintkező hőcsöves) is, a konkurenseknek viszont egyelőre nincs mitől félniük, ezek belátható időn belül nem kerülnek a boltok polcaira.

scythe-prototype-cooler-mugen-2-01.jpg
 
scythe-prototype-cooler-mugen-2-02.jpg
scythe-prototype-cooler-mugen-2-03.jpg

 

Izgalmas finomságnak ígérkezik a GPU Ninja is, ami a testvéréhez hasonlóan passzív üzemre készült elsősorban. A gyártó nem nyilatkozott arról, hogy a hat hőcsöves modell mikor kerül forgalomba, de a halk gépek szerelmeseinek komoly alternatíva lehet egy erősebb videokártya mellé is.

scythe-prototype-cooler-ninjagpu-1.jpg

 

További képek és Scythe termékek széles választékban a Computermode oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.